CURIOZITĂŢI

Avem colivă on-line

Unii vor să vadă ce clienţi sunt, alţii caută clienţii care nu mai sunt! În Timişoara, un inginer(Ioan Pantes) orientat…către afacerile cele sfinte a creeat acest serviciu încă din 1996. După ceva ani, presa, agenţiile de ştiri, mass-media au înviat şi s-au înghesuit să vorbească despre această activitate inedită. Un click pe www.coliva.ro/ şi deja te întâmpină muzica bisericească. Lucru ca la carte. În rest, afacere ca la altă carte: coliva la OSIM, marketing, comenzi on-line, management, francize şi tot ce le mai trebuie viilor ca să le fie bine morţilor. Sau invers. (mai multe şi aici )
Dacă tot s-a dat startul, în prezent net-ul e plin de pomeni şi toate-necesare-pentru-cele-veşnice „punct ro”.

 ________________________________________________________________

Avem Funerar TV

Vorba ceea, dacă tot “s-a minţit poporul cu televizorul” , acum se îngroapă poporul cu televizorul.
Ziarele titrau: Funerar TV, un nou post românesc, unic în lume ; Înmormântări transmise în direct, pe bani; Funerar TV, televiziunea pentru morţi; Vrei nu vrei, tot la noi ajungi...Alte titluri de la oameni normali ( şi vii): Născut din dragoste de morți. Funerar Tv; Ofertă mortală ! Streaming Live la Funerar TV!
Cine n-a fost vedetă în viaţă mai are o şansă! În Bucureşti, mai 2010,  a apărut o altă găselniţă: filmarea serviciilor funerare, de la pregătirile iniţiale (nu ştiu, or filma şi îmbălsămarea?) şi până la final şi transmisia pe internet, în timp real. Site-ul a fost înregistrat de Vodafone România SA. Evident, reprezentanţii Vodafone România au spus că site-ul nu este al companiei ci aceasta asigură doar serviciul de găzduire. Ca să fie lucru profi, poţi alege între filmare cu o cameră, două sau trei + regie  montaj, cu tot cu regizor la dispoziţie. Preţuri de pe la 170  la 840 euro. După ce s-a consumat senzaţionalul oferit de media şi ideea business-ului, unii au luat-o în serios (şi în privat) şi aşa a început seria de analize istorico-filosofico-socialo- ..o.oo, de tipul “Funerar TV: despre divertisment şi moarte”. Reprezentantul Funerar TV este un anume Alexandru Ioniţă care, iniţial de negăsit, a fost până la urmă prins de băieţii de la Radio21. O chestie interesantă a fost relatarea acestuia despre un mail primit din Franţa, prin care i se solicita o colaborare din partea unei soprane.
Totuşi, cel mai mişto şi mai mişto este faptul că transmisia pe internet în timp real este asigurată de SHOWTIME PRODUCTION.
www.funerartv.ro

It’s show time!

PS: Nu prea suntem unici în lume, am găsit si FUNERAL TV (americani, cred). Are şi Guest Book , iar pentru cei plecaţi (…doar ei ştiu unde) poţi crea o pagină memorială. ________________________________________________________________

Avem colivă în Cartea Recordurilor

Şase bucatari din Bihor au facut cea mai mare colivă din lume, ce cântarea peste 2 tone.

____________________________________________________

Cu ce se ocupă românii când nu sunt ocupaţi?

Avem o listă întreagă 
____________________________________________________ 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s